ÖZGE İNCEÇINAR - Okul Müdürü

1983 Kayseri doğumludur.İlk ve ortaöğrenimi Kayseri´de tamamlamıştır. 2006 yılında Çukurova Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur.İlimiz eğitim kurumlarında, müdür yardımcılığı, kurucu müdürlük, müdürlük görevlerinde bulunmuş olup, Temmuz 2020 itibari ile okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli ve bir çocuk annesidir.

Okul öncesi eğitim, eğitim sistemimizin temelini oluşturmaktadır.Milli ve manevi değerlerine bağlı,bilimi kendisine yol gösterici olarak seçen nesiller yetiştirme hedefimize ulaşmak için okul öncesi eğitim ilk adımdır. Bu amaç doğrultusunda çalışırken, en büyük destek ise minik öğrencilerimizin sıcak ve içten gülümsemesi, gözlerindeki ışıltıdır. Minik öğrencilerimizin gözlerindeki ışıkla birlikte parlayacak büyük Türkiye hedefi için durmadan yılmadan çalışmaya devam edeceğiz.